Home Page Forums Community International Develop OpenWebNet OWN Invalid frame for WHO=4

OpenWebNet
OWN Invalid frame for WHO=4

Ce sujet a 1 réponse, 2 participants et a été mis à jour par  mvalla, le 28/05/2019 à 11:30.

0
1
473
  • Verifié

    I find these invalid frames in Openhab2 coming from MHS1:

     ##openwebnet## unsupported WHAT 4002#2 from frame *4*4002#2*0#4##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002 from frame *4*4002*2##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002#1 from frame *4*4002#1*0#3##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002 from frame *4*4002*1##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002#2 from frame *4*4002#2*0#4##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002 from frame *4*4002*2##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002#1 from frame *4*4002#1*0#3##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002 from frame *4*4002*1##

    I realize that they come from two LN4691 in residential mode (no central unit) but I cannot understand the meaning. Maybe is it another wrongly formatted frame from MHS1 similar to the one tested as fixed just today? (see topic « Invalid frames *2*xx## returned from MyHOMEServer1 » )




    Utilisateur
    fmalfatto
    Rôle
    Utilisateur Final
    14 posts
    Verifié

    Is not a malformed OWN frame, it is simply a frame not supported by the OWN Binding on OH (log message says in fact: « unsupported WHAT xxxx from frame yyyy »).




    Utilisateur
    mvalla
    Rôle
    Utilisateur Final
    83 posts
2 sujets de 1 à 2 (sur un total de 2)

Vous devez être connecté pour répondre à ce sujet.