Home Page Forum Community International Develop OpenWebNet OWN Invalid frame for WHO=4

OpenWebNet
OWN Invalid frame for WHO=4

Questo argomento contiene 1 risposta, ha 2 partecipanti, ed è stato aggiornato da  mvalla 28/05/2019 at 11:30.

0
1
389
  • Verificato

    I find these invalid frames in Openhab2 coming from MHS1:

     ##openwebnet## unsupported WHAT 4002#2 from frame *4*4002#2*0#4##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002 from frame *4*4002*2##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002#1 from frame *4*4002#1*0#3##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002 from frame *4*4002*1##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002#2 from frame *4*4002#2*0#4##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002 from frame *4*4002*2##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002#1 from frame *4*4002#1*0#3##

    ##openwebnet## unsupported WHAT 4002 from frame *4*4002*1##

    I realize that they come from two LN4691 in residential mode (no central unit) but I cannot understand the meaning. Maybe is it another wrongly formatted frame from MHS1 similar to the one tested as fixed just today? (see topic “Invalid frames *2*xx## returned from MyHOMEServer1” )




    Utente
    fmalfatto
    Ruolo
    Utente Finale
    14 posts
    Verificato

    Is not a malformed OWN frame, it is simply a frame not supported by the OWN Binding on OH (log message says in fact: “unsupported WHAT xxxx from frame yyyy”).




    Utente
    mvalla
    Ruolo
    Utente Finale
    81 posts
Stai vedendo 2 articoli - dal 1 a 2 (di 2 totali)

Devi essere loggato per rispondere a questo argomento.